SERVICII
Psihoterapie individuală
De obicei, oamenii apelează la psihoterapie atunci când sunt într-un moment al vieții în care se confruntă cu probleme emoționale, de comportament, de relaționare sau alte probleme psihologice care produc distres semnificativ: nu mai pot face lucrurile pe care înainte le făceam cu plăcere, nu mă pot mobiliza să-mi fac sarcinile de zi cu zi, nu îmi găsesc energia de a duce la bun sfârșit o activitate, simt că pierd controlul asupra vieții mele – felul în care mă simt sau mă comport îmi afectează performanțele la locul de muncă și relațiile cu cei din jur.
În procesul de psihoterapie vei putea beneficia de o evaluare psihologică în urma căreia să îți dai seama de problemele cu care te confrunți. Apoi, vom face o analiză a posibilelor cauze care stau la baza problemelor din prezent. În continuare, pe tot parcursul terapiei vom descoperi și exersa strategii și tehnici potrivite pentru tine cu ajutorul cărora să poți face față problemelor cu care te confrunți astfel încât viața ta să revină la normal.
Consiliere psihologică
Consilierea psihologică te poate ajuta atunci când ai nevoie de puțină ghidare pe drumul vieții tale, fie din cauză că te confrunți cu o perioadă dificilă, ori că dorești doar „să-ți pui ordine în gânduri”.
Consilierea psihologică te poate ajuta să previi eventualele probleme psihologice (ex. burnout) și este o modalitate de autocunoaștere și dezvoltare personală.
După ce stabilim obiectivele pe care dorești să le îndeplinești, vom descoperi împreună modalitățile potrivite pentru a-ți accesa resursele, astfel încât să poți depăși obstacolele din calea ta și pentru a te cunoaște mai bine.
Terapie de cuplu
Scopul terapiei de cuplu este îmbunătățirea relațiilor romantice și dezvoltarea unor abilități interpersonale, în vederea gestionării eficiente a conflictelor și menținerea pe termen lung a interacțiunii sănătoase între cei doi parteneri, astfel încât ambii să beneficieze de avantajele relației din care fac parte.
În cadrul terapiei de cuplu vor exista atât ședințe cu ambii parteneri, cât și ședințe indiviuale care au ca scop explorarea în detaliu a trăsăturilor individuale care au impact asupra stilului de relaționare.
Problemele din relație vor fi descoperite și explorate, iar în situațiile în care este necesar, partenerii vor exersa noi abilități cum ar fi: abilități de gestionare a conflictelor, abilități de ascultare, abilități de comunicare, exprimarea emoțiilor și reglarea acestora.